Willems Mijmeringen | Over Willem
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Over Willem

Korte impressie van mijn schrijversbestaan

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASinds juni 2014 ben ik een cursus schrijven en columns en blogs schrijven gestart bij het LOI, deze cursus bevindt zich nog in een beginstadium en vanaf dat moment is schrijven een passie geworden en een bezigheid die iedere dag weer hoog op mijn ” to do list ” staat.

Inmiddels van het zomer meegedaan aan wedstrijd “sixwordsamenvatten” om de wedstrijden van het WK zo goed mogelijk samen te vatten en in november 2014 voor het column-verzamelboek een column ingestuurd en de volgende dag kreeg ik te horen dat mijn column gepubliceerd wordt in dit boek met belangrijke, geruchtmakende, schokkende, hilarische gebeurtenissen van 2014. ik kan mijn geluk niet op en ik loop op een roze wolk door Leiden, hetzelfde gevoel, toen ik voor de eerste keer vader werd en hetzelfde gelukzalige gevoel toen ik de Elfstedentocht reed op 10 februari 2012. Voor mijn gevoel is mijn leven op dit moment in een stroomversnelling aan ‘t raken en ik laat me maar zoveel mogelijk mee voeren.

Door dit alles merk ik dat er nieuwe kansen komen, kansen en mogelijkheden waar ik me in vast wil bijten en waar ik vol voor ga! Dat betekent wel dat oude lijnen des levens afgesloten gaan worden, met pijn in mijn hart, een tijd waar ik met heel veel plezier op terug kijk en een periode waarin ik veel contact heb gehad met mensen die mij dierbaar zijn, mensen van wie ik op een bepaalde manier ben gaan houden en herinneringen waar ik in de toekomst vast en zeker nog wel eens over kan schrijven.

Oude, vertrouwde, versleten schoenen bergen we op en nieuwe schoenen halen we uit de doos en trekken we aan, schoenen waarvan ik hoop dat zij mij op de lijn van mijn schrijversbestaan brengen, de lijn die ik zelf vet en dik wil gaan schrijven, eerst kleine stapjes maken, hobbels over gaan, hordes nemen, heuvels overstijgen en bergen beklimmen!

Ik heb er zin in, kom maar op!

Leiden / 13-11-14

oude-schoenen