Willems Mijmeringen | Tegen het canvas in “Ally Pally”
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
2276
post-template-default,single,single-post,postid-2276,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Tegen het canvas in “Ally Pally”

Opzwepende muziek. Voloptueuse schone ronde-dames die het “carnavalsfestijn” in de dart-Arena met hun acrobatische toeren dansend met een grote glimlach aankondigden. Een mooie opkomst van twee top-darters die als twee professionele boksers de ring betraden van “Alexander Palace” in Londen. Twee zwaargewichten. Niet alleen als het ging om lichaamsomvang maar ook vanwege hun dart-prestaties.

De eerste klap in de halve finale van het WK-darts is vaak wel een daalder waard. De “upper cut” van Adrian Lewis was gelijk voelbaar. Binnen een mum van tijd was het 1-0 voor Lewis, allias “Jackpot.”

Maar Barney zou Barney niet zijn als hij zich door zo’n tik uit ‘t veld zou laten slaan. Raymond richtte zich op, deelde een kleine tik uit door te finishen met 161. Echter Adrian Lewis wankelde niet en pakte ook de tweede set en een 2-0 voorsprong.

Er kwamen wat kleine kansen voor opa Barney. Het waren enkel plaagstootjes van de Hagenees en Lewis blies ze als een vervelende strontvlieg van zijn zweterige lijf en liep uit naar een onoverbrugbare lijkende 4-0 voorsprong.

Barney kreeg tik op tik, raakte aangeslagen en probeerde zich op te richten. Maar salvo’s van combinatiestoten vlogen om zijn oren. De ene na de andere honderdtachtig vond de weg naar ‘ t dartbord bij Lewis. Super zwaargewicht Lewis liep uit naar 5-0 in sets.

Barney herpakte zich even maar een linkse directe gevolgd door een pijnlijke stoot en een gemene klap op de nieren liet Raymond naar lucht happen. Maar Raymond rechtte zijn rug en gaf uit het niets een stoot vol op de kin van Adrian Lewis en kwam terug tot 5-3.

Geen reacties

Plaats een reactie