Willems Mijmeringen | Kater “Barney” heeft meer dan negen levens
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
2272
post-template-default,single,single-post,postid-2272,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kater “Barney” heeft meer dan negen levens

Een kat heeft negen levens en komt vaak na het vallen van grote hoogtes op zijn pootjes terecht. Maar de kater Barney flikkerde met een rotsnelheid, bijna de geluidsbarrière doorbrekend van de allerhoogste berg en kwam uiteindelijk zonder kleerscheuren op moeder aarde terug.

Met het timmermansoog van een volleerd vakman presteert hij bijna het onmogelijke en wint in een zinderende partij van Michael Smith met 5-4 in sets.

De jarenlange ervaring met dit soort topwedstrijden geeft uiteindelijk de doorslag. Na een desastreus begin met een 3-0 achterstand in sets vecht hij zich met het oog van de tijger terug en wint met Haagse bluf deze fantastische dartwedstrijd. Wat een fenomenale Haagse kwartiertjes in ‘t kwadraat.

Geen reacties

Plaats een reactie