Willems Mijmeringen | De “circusartiest”
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
2279
post-template-default,single,single-post,postid-2279,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

De “circusartiest”

Jelle Klaassen, de Oranje Cobra moest het opnemen in de tweede halve finale van het WK darts tegen de “circusartiest.” De Schot Gary Anderson die als een professioneel geblinddoekte messengooier zijn pijltjes met speels gemak het dartbord liet vinden.

De Oranje Cobra ontbrak het aan gif om Anderson pijn te doen. Bovendien gooide Gary in de eerste set een negen darter. De toon was gezet. De Oranje Cobra werd door de “flying Scottsman” met 6-0 in sets verslagen. Jelle wist niet waar hij ‘t moest zoeken en haalde niet het niveau van zijn wedstrijd tegen Phil Taylor.

Met een hoog gemiddelde van 107,2 met iedere drie pijlen werd de Oranje Cobra als ware hij een minuscuul veertje door de regerend wereldkampioen weggeblazen.

Geen reacties

Plaats een reactie