Willems Mijmeringen | Daglicht
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
2266
post-template-default,single,single-post,postid-2266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Daglicht

Goedemorgen allemaal,

ik heb niet veel goede voornemens maar ik ben van plan om me op Yoors van een meer veelzijdige kant te laten zien. In het verleden heb ik heel veel films gezien. Om het nieuwe jaar goed te beginnen heb ik voor u gelijk een aanrader die vanavond op NPO 3 wordt uitgezonden om 20:20 uur. U zult wel denken, maar dan is er toch darten maar specifiek voor de niet dartliefhebbers en de liefhebber van de Nederlandse speelfilm en een goede thriller. Een absolute aanrader, daglicht.

Deze film heb ik zelf in 2014 gezien en ik vind dat je deze film gerust in het rijtje van de Nederlandse iconen Karakter, Simon, TBS mag plaatsen. Mede door het fantastische acteerwerk van Fedja van Hûet en Angela Schijf met in een bijrol Monique van de Ven, de Nederlandse filmdiva van het eerste uur. Ik wil niet gaan “spoilen ” en dat doe ik ook dus niet. Ik zou zeggen kijken vanavond om 20:20 uur en voor de dart-fans onder ons veel “pijltjesplezier.”

 

Geen reacties

Plaats een reactie