Willems Mijmeringen | “King’s couple strikes again”
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
2164
post-template-default,single,single-post,postid-2164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

“King’s couple strikes again”

Leicester City- Chelsea         2-1                         14-12-2015          King Power stadium

De tandem JVM (Jamie Vardy / Riyadh Mahrez) draaide op volle toeren en was persoonlijk verantwoordelijk voor de 2-1 winst.  De 1-0 kwam tot stand via een koninklijke voorzet van Mahrez op de stropdas van Jamie Vardy die met dit buitenkansje wel raad wist. De 2-0 was nog schoner van aard en deed vermoeden dat de Spaanse verdediger van Chelsea, Azpilucueta en de Belgische keeper van Chelsea Courtois een stel kleuters waren die door “woestijnvos” Mahrez volledig het bos werden ingestuurd. In de tweede helft kon Chelsea nog iets terug doen via Loic Remy die “alleen op de wereld”, zo vrij als god in Frankrijk de 1-2 binnen kon koppen. Maar het mocht niet meer baten voor Mourinho en zijn mannen.

Vardy en Mahrez  waren de sterren van het koninklijke gras van het King Power stadium. Zonder de rest van de  spelers van Leicester tekort te doen. Want het hele elftal van Claudio Ranieri acteerde als een koninklijke ploeg en draaide als een tierelier. Het was voor Chelsea om tureluurs van te worden.Leicester City zorgde voor een lelijke kink in de kabel bij Chelsea. De premier League staat op zijn kop. Of om Gary Lineker zijn woorden te gebruiken: “This is all getting rather silly”

The Foxes uit Leicester pakken wederom de koppositie in de Premier League en het Chelsea van Mourinho zakt af naar de zestiende plaats. Richting degradatieplaatsen. Het moet niet gekker worden. Het “King Power” Stadium deed zijn naam eer aan en de spelers en de supporters van “The Foxes” waren de koning te rijk. De slimme vos Mourinho werd verschalkt door een nog slimmere, grijze vos Rainieri.

 

Baas boven baas smile-emoticon

Geen reacties

Plaats een reactie