Willems Mijmeringen | Ontsnappingsroute
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
1867
post-template-default,single,single-post,postid-1867,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ontsnappingsroute

Minuscuul is de kans dat het Oranje van Danny Blind het EK in Frankrijk nog gaat halen. De achterdeur staat op een kier en figuurlijk gezien biedt alleen het sleutelgat nog uitkomst. Oranjes hoop in bange dagen zijn een stelletje robuuste blondharige Vikingen die het de strijdbare Turken van bataljon-kapitein Arda Turan lastig moeten gaan maken. Persoonlijk denk ik dat de kans groter is dat SC Heerenveen door Chinees geld er weer boven op komt dan dat de al geplaatste IJslanders het vuur de Turken nog na aan de schenen leggen. Wie weet misschien is een lumineuze ingeving van Gylfi Sigurdsson wel de opmaat voor een Houdini-act van het Nederlands elftal? Wicky de Viking had vroeger ook geniale ingevingen. Wordt vervolgd!

Geen reacties

Plaats een reactie