Willems Mijmeringen | Bistro Bord’o
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
1901
post-template-default,single,single-post,postid-1901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Bistro Bord’o

UEFA Euro League, een mond vol. Ik heb er zo langzamerhand mijn buik van vol om dit soort wedstrijden live te gaan kijken. Het is een gepasseerd station voor mij. Ik heb het afgezworen. Het is Utopia onder de voetbalcompetities. Je wordt er mee overladen of je ‘t nou wilt of niet.

Nee, doe mij maar een avondje Champions-League niveau. Onze kinderen hebben een week herfstvakantie en zijn zodoende bij opa en oma aan het logeren in Friesland. Dit soort dagen lenen zich er dan uitstekend voor om activiteiten te ondernemen waar anders geen tijd voor wordt vrij gemaakt. Zo ook gisteravond.

Bistro Bord’o, op loopafstand van ons eigen stulpje gelegen aan de Apothekersdijk 2-3, hartje centrum Leiden. Idyllisch restaurant om je culinair in de watten te laten leggen. Waar je je als gast gelijk thuis voelt vanwege de huiselijke sfeer die de bistro ademt. De open keuken geeft je het gevoel als klant dat je welkom bent. De tongstrelende gerechten worden met een surplus aan liefde gemaakt en dat proef je. Mijn vrouw en ik springen op zo’n avond dan ook helemaal uit de ban en laten ons verrassen door een vijf-gangen menu inclusief het bijbehorende wijn arrangement. Want je leeft tenslotte maar één keer.

 

Tuurlijk er zit een prijskaartje aan deze smaakexplosies . Maar  als we eerlijk zijn en diep in ons hart kijken. Aanschouwen we toch ook liever allemaal de kunsten van Messi dan  de fratsen van tweede garnituur voetballers.

Zo, woont u in de buurt van Leiden of wilt u als bezoeker van onze mooie stad Leiden een keer culinair genieten. Bistro Bord’o ontvangt u met open armen en gaat u de smaaksensatie van uw leven bezorgen.

 

Want met eten is het net als met voetbal kwaliteit gaat nu éénmaal altijd boven kwantiteit!

Geen reacties

Plaats een reactie