Willems Mijmeringen | De bal is rond en clubliefde
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
1730
post-template-default,single,single-post,postid-1730,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

De bal is rond en clubliefde

Heracles-PSV 2-1                          19-09-2015 Almelo

David tegen Goliath. Vlak voor de rust kwam de steen hard aan in het Eindhovense kamp. Deze fatale klap tussen de ogen kwam de voetbalclub uit Eindhoven niet meer te boven.

Heracles bleek andere koek te zijn dan Manchester United. Voor PSV gisteravond in ieder geval geen gesneden koek. PSV onderschatte de Heraclieden en overschatte zichzelf en kreeg met boter en suiker.

 

Grotere tegenstelling bestaat er bijna niet ten opzichte van 1 jaar geleden. Heracles moederziel alleen onderaan in de Eredivisie. Na zeven wedstrijden 0 punten en de trainer de laan uitgestuurd. Na gisteravond Heracles fier bovenaan: zes wedstrijden gespeeld, vijftien punten.

 

Reden voor de Almelose supporters om alvast een voorschot te nemen op het carnaval van 2016. Want dit nemen ze je als clubsupporter nooit meer af.

 

P.s. , persoonlijk als voetballiefhebber kan ik genieten van dit soort momenten uit de sport. Het zijn de krenten in de pap.

Geen reacties

Plaats een reactie