Willems Mijmeringen | Ben niet blind (deel 2)
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
1701
post-template-default,single,single-post,postid-1701,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ben niet blind (deel 2)

Dit had zo maar de reactie kunnen zijn van Danny Blind na de verloren wedstrijd tegen Turkije met 3-0 op 6 sept. 2015.

“Ik had de spelers de opdracht gegeven om er vandaag blind in te vliegen.”       “Helaas sloegen ze mijn goed bedoelde advies volledig in de wind.”     ” Van de week tijdens de training kon het team elkaar nog blindelings vinden.”     “Daar heb ik nu te weinig van terug gezien.”     “Maar ik ga toch met een blind vertrouwen met deze selectie de wedstrijden tegen Tsjechië en Kazachstan tegemoet.”       “Hopelijk hebben we dan geen blinde vink als scheidsrechter met een span aan blindengeleidehonden als assistenten.”          “Ja, en over mijn zoon Daley, hij had even een moment van verstandsverbijstering.”       “De Turkse zon stond laag en hij was eventjes verblind door de koperen ploert.”         ” Het leek er op alsof hij even stekeblind was.”      ” Zo, vader zo zoon, zullen we maar zeggen.”      “De appel valt niet ver van de boom.”

Geen reacties

Plaats een reactie