Willems Mijmeringen | Atlas Leeuw uit Dronten
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
1781
post-template-default,single,single-post,postid-1781,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Atlas Leeuw uit Dronten

Keuzes op gevoel. Ik maak ze regelmatig, impulsieve persoon die ik ben. Meestal pakt het niet goed uit. Door menig ander ook wel betiteld als naïviteit. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Deze vlieger gaat voor mij niet op. Ik wil nog wel eens vaker hard op mijn bek gaan maar al doende leer men.

Ziyech daarentegen maakt weloverwogen keuzes. Geen ruimte voor impulsiviteit dat laat hij wel aan zijn voeten over.   “ik heb de keuze met mijn hart gemaakt” , zei hij na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC.  ” Point of no Return” om zo maar even plastisch uit te drukken. Nooit meer Ziyech in Oranje, ik betreur het. Jammer voor het Oranje van de toekomst een leeuwenhart dat niet oranje is gekleurd maar rood/groen van kleur is. Ongeveer een jaar geleden maakte Ziyech ook een keuze met zijn hart. “Ik kies op gevoel voor FC Twente.” We weten met z’n allen hoe dat uitpakte. Ziyech nam een zwalkend FC Twente bij de hand en stak met kop en schouders boven de rest uit ondanks alle misére rondom de club.

Liegen kan Ziyech overigens als het gedrukt staat, met een stalen gezicht. Volgens mij had Hakim de keuze voor Marokko al eerder gemaakt. Voorafgaande aan de wedstrijd FC Twente- Ajax 12 sept. 2015 maakte de keizer van de stift in zijn hoofd al de beslissing. Mocht ik in de gelegenheid zijn om een lange neus te trekken naar de KNVB dan zal ik het niet nalaten. Met een “Ziynenka” stuurde hij Jasper Cillessen, keeper van Oranje het bos in. Hij had zijn statement gemaakt. KNVB, ik ben jullie gemiste kans. Mijn keuze is onomkeerbaar. Ik ga furore maken bij de Atlas Leeuwen. Ik ga er mede voor zorgen dat Marokko zich gaat plaatsen voor het WK in Rusland 2018.

 

 

Geen reacties

Plaats een reactie