Willems Mijmeringen | Braziliaans orgasme in kolkende Hollandse Hofvijver
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
1482
post-template-default,single,single-post,postid-1482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Braziliaans orgasme in kolkende Hollandse Hofvijver

Hoe dicht kunnen vreugde en verdriet bij elkaar liggen. Dit gegeven werd gisteren nog weer eens bevestigd door de Nederlandse “beachvolleyballers” Nummerdor en Varenhorst die in een zinderende WK-finale het onderspit dolven tegen het Braziliaanse duo Allison en Bruno.

Wat een Hollands “Koningsfeestje” had moeten worden werd een Braziliaanse ejaculatie tegen de achtergond van de Haagse Hofvijver. Maar liefst 5 matchpoints kregen Bruno en Allison tegen in de beslissende derde zet maar iedere keer ontsprongen zij de dans op een on-Braziliaanse wijze.

In het hol van de leeuw zo koel blijven en zo je hoogtepunt weten uit te stellen. Zorgt voor zoveel adrenaline dat dit tot uiting kwam in een Braziliaanse orgie van geluk. Het beoogde “Koningsfeestje” van Nummerdor en Varenhorst ging als een nachtkaars uit.

Sport, je hebt winnaars en verliezers. Maar voor topsporters geldt er is maar één plek die telt en dat is de hoogste tree van het podium!

Geen reacties

Plaats een reactie