Willems Mijmeringen | The monumentsmen
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
77
post-template-default,single,single-post,postid-77,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

The monumentsmen

Afbeelding van moviemeter.nl

Afbeelding van moviemeter.nl

Epos over een gebeurtenis in de tweede wereldoorlog die volgens mij nog niet zo vaak is verfilmd. De roof van de kunstschatten door de Duitsers en het proberen om die kunstschatten veilig te stellen. Een speciale eenheid van de geallieerden wordt aangesteld om deze kunstschatten terug te krijgen in bezit. Geen actiefilm maar een boeiend melodramatisch schouwspel over de werking van deze eenheid. Mooie cast met o.a. Cate Blanchet in een kleine rol.

Geen reacties

Plaats een reactie