Willems Mijmeringen | Labor Day
blog, leiden, voetbal, heerenveen, sc heerenveen
79
post-template-default,single,single-post,postid-79,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Labor Day

Afbeelding van moviemeter.nl

Afbeelding van moviemeter.nl

(Liefdes)drama met een mooie vertolking van Kate Winslet als moeder en Josh Brolin als ontsnapte gevangene. Storend vond ik af en toe de jengelende muziek bij suspense-opbouw. Kate Winslett speelt briljant en wordt voortdurend heen en weer geslingerd tussen emoties vanwege een geheim uit haar verleden. Josh Brolin draagt ook zijn steentje bij door knap acteerwerk. Echte liefde bestaat nog. Krijgt extra dimensie omdat de zoon in een opgroeiende leeftijd de verteller is! Van de makers van Juno, in het genre een topper!

Geen reacties

Plaats een reactie